JB AUTOVERHUUR DIRECT CONTACT -JB Autoverhuur- VELGEN REPARATIE SERVICE
VELGEN REPARATIE
de eye catcher van uw auto weer als nieuw
WAT IS VELGEN REPARATIE?
Als uw velgen schade oplopen, bijvoorbeeld door contact met stoepranden, biedt velgenreparatie uitkomst. Door randschade aan de velg te herstellen, krijgt u uw velgen terug in (zo goed als) nieuwstaat. Bij velgenreparatie maakt het doorgaans ook niet veel uit wat voor soort velgen u heeft.
U kent het wel, stoeprandschade. Menig automobilist ergert zich aan beschadigde velgen. Soms zijn het (diepe) krassen, maar vaak ook meer zichtbare schades. In sommige gevallen zijn velgen niet meer te repareren, bijvoorbeeld bij diepe scheuren. Maar in de meeste gevallen kunnen wij u wél helpen met onze velgen reparatie service.
VOORDELEN VAN VELGEN REPARATIE
alles op een rijtje
VELGEN WEER IN NIEUWSTAAT
Na een reparatiebehandeling zijn uw velgen weer in nieuwstaat en hebben ze de originele look terug. Voor liefhebbers zijn mooie velgen een absolute must.
RELATIEF VOORDELIG
Het repareren van velgen hoeft geen honderden of duizenden euro’s te kosten. Afhankelijk van de schade kan velgen reparatie al gedaan worden vanaf 85 euro per velg.
SNELLE BEHANDELING
Het repareren van velgen kan snel gedaan worden. Doorgaans duurt dit niet langer dan enkele werkdagen.
VELGEN REPARATIE BIJ JB
HOE WERKT VELGEN REPARATIE?
Hoewel iedere schade anders is, hebben we een standaardprocedure voor het repareren van velgen.
DRAAIBANK
Op een speciale draaibank wordt de beschadigde velg netjes afgedraaid op de gewenste contouren. Hierbij kan -indien nodig- lak of coating gebruikt worden om beschadigingen op te vullen.
VELGEN RICHTEN
Heeft u een ongelukje gehad waarbij de schade aan uw velg erger is dan gedacht? Bijvoorbeeld dat uw velg krom of gedeukt is? In veel van de gevallen is deze schade goed te repareren door het richten van uw velg.
VELGEN REPARATIE
bij JB Autoverhuur
UW VELGEN LATEN REPAREREN DOOR JB
Wilt u uw velg(en) laten repareren? Dan helpen wij u graag verder met onze velgen reparatie service. We hebben ruim 7 jaar ervaring met het repareren van velgen, vooral in het hoge segment, dus we weten als geen ander hoe belangrijk de velgen van uw auto voor u zijn. Onze service naar u staat voorop. We denken met u mee en geven advies op basis van onze ervaring. Uiteraard neemt u uiteindelijk zelf de beslissing over uw auto en velgen. Stuur ons een WhatsApp bericht voor meer informatie of vul het contactformulier in. En woont u in de omgeving Rhoon (Rotterdam)? Rij dan gewoon even langs voor vrijblijvend advies.
QUOTES
★★★★★

Ik heb de dag van mijn leven beleefd in de C63 S AMG. Dit is mijn droomauto en ik heb even mogen proeven aan mijn droom. De uitvoering in chrome zwart heb ik nog niet eerder gezien. En de mensen op straat ook niet, want zij keken allemaal om toen ik voorbij reed. Dat geeft een kick. Ik ben verliefd!

IliasMercedes-Benz C63 S AMG
★★★★★

Ik heb het geluk gehad dat ik als allereerste huurder de A45 S AMG mocht huren. Dit model uit 2020 zie je nog niet veel op de wegen rijden. En ik kan je vertellen het is een beest die bijna niet te temmen is. Maar laat ik ook de service niet vergeten te benoemen. Ik heb een top week gehad!

RicardoMercedes-Benz A45 S AMG
★★★★★

Laat ik beginnen met de service. Dit maak je niet veel meer mee. Alles is op en top geregeld. Zelfs toen ik hulp nodig had, hebben deze mannen mij uit de brand geholpen. Als getuigen van mijn beste vriend kon ik hem op zijn huwelijksdag verrassen met zijn lievelingsauto! Dankbaar is het juiste woord.

BilalAudi RS6
PREFFERED SUPPLIER
ook de eerste keuze van bekende Nederlanders
SOCIAL WALL
La Crime
@lacrime_officielle
Memphis Depay
@memphisdepay
Rarko
@rarko10
Lirical
@liricaloffical
Open WhatsApp chat!
Stuur een appje voor direct contact!
Hey 👋
Kunnen we je helpen?