JB AUTOVERHUUR DIRECT CONTACT -JB Autoverhuur- AUTO LATEN POLIJSTEN
POLIJSTEN
geef je auto weer glans
WAT IS POLIJSTEN?
Polijsten is een vorm van een lakbehandeling, waardoor een auto weer de bekende ‘showroom-uitstraling’ krijgt. Naast uw auto polijsten kan (intensief) poetsen of wax ook helpen, maar polijsten is vaak de beste optie. Polijsten kan met de hand, maar vooral machinaal poetsen is effectief en het meest doeltreffend. Zo wordt uw auto weer mooi glimmend. Naast de lak kunnen ook doffe koplampen gepolijst worden.
De lak van uw auto maakt dagelijks veel mee. Hierdoor kan op termijn lakschade ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan doffe plekken, verweerde lak (bijvoorbeeld door vogelpoep), maar ook lichte krasjes zijn voor veel autobezitters irritaties waar ze graag zo snel mogelijk vanaf willen. In dat geval biedt polijsten een uitkomst.
VOORDELEN VAN POLIJSTEN
alles op een rijtje
LAK WEER IN SHOWROOMSTAAT
Het belangrijkste voordeel van polijsten is de bekende ‘showroomstaat’. Na een polijstbehandeling is uw lak weer als nieuw en beschermd tegen vuil.
GLANS WORDT BETER BEHOUDEN
De glans die de lak van uw auto na een polijstbehandeling krijgt, wordt lang en goed behouden. Zo kunt u voor langere tijd (en beter) van de behandeling genieten.
ROESTVORMING WORDT VOORKOMEN
Zeker als u een (wat oudere) occasion koopt, is regelmatig polijsten een goede manier om toekomstige roestvorming tegen te gaan.
POLIJSTEN BIJ JB
HOE WERKT DAT?
Als u uw auto wilt laten polijsten door JB, kunt u rekenen op de best denkbare polijstbehandeling. We starten door de auto grondig te reinigen van de buitenkant. Uw auto krijgt een wasbeurt om vuil en stof te verwijderen.
KLEIBEHANDELING
Vervolgens geven we de lak een kleibehandeling. Zo wordt ook hardnekkig vuil verwijderd. Denk hierbij aan insecten, vogelpoep, teer en hars (van bomen en planten). Als de auto dan goed schoon is, beginnen we met het daadwerkelijk polijsten van de auto. In een aantal ‘fases’ wordt uw auto volledig gepolijst met polijstpasta.
POLIJSTEN
We starten met een machinale basisbehandeling -met hoogwaardige wolschijven- voor (eventueel) diepe krassen. Vervolgens brengen we de glans van uw lak weer terug. Tot slot worden de kleinste krasjes verwijderd en is de auto helemaal klaar. Na ontvetting van de lak kunt u de auto weer komen ophalen.
POLIJSTEN
bij JB Autoverhuur
UW AUTO LATEN POLIJSTEN DOOR JB
Wilt u uw lak laten glanzen? Dan helpen wij u graag verder met onze polijstdienst. We hebben ruim 7 jaar ervaring met het polijsten van auto’s, vooral in het hoge segment, dus we weten als geen ander wat belangrijk is bij het polijsten van (dure) auto’s. Onze service naar u staat voorop. We denken met u mee en geven advies op basis van onze ervaring. Uiteraard neemt u uiteindelijk zelf de beslissing over uw auto. Stuur ons een WhatsApp bericht voor meer informatie of vul het contactformulier in. En woont u in de omgeving Rhoon (Rotterdam)? Rij dan gewoon even langs voor vrijblijvend advies.
QUOTES
★★★★★

Ik heb de dag van mijn leven beleefd in de C63 S AMG. Dit is mijn droomauto en ik heb even mogen proeven aan mijn droom. De uitvoering in chrome zwart heb ik nog niet eerder gezien. En de mensen op straat ook niet, want zij keken allemaal om toen ik voorbij reed. Dat geeft een kick. Ik ben verliefd!

IliasMercedes-Benz C63 S AMG
★★★★★

Ik heb het geluk gehad dat ik als allereerste huurder de A45 S AMG mocht huren. Dit model uit 2020 zie je nog niet veel op de wegen rijden. En ik kan je vertellen het is een beest die bijna niet te temmen is. Maar laat ik ook de service niet vergeten te benoemen. Ik heb een top week gehad!

RicardoMercedes-Benz A45 S AMG
★★★★★

Laat ik beginnen met de service. Dit maak je niet veel meer mee. Alles is op en top geregeld. Zelfs toen ik hulp nodig had, hebben deze mannen mij uit de brand geholpen. Als getuigen van mijn beste vriend kon ik hem op zijn huwelijksdag verrassen met zijn lievelingsauto! Dankbaar is het juiste woord.

BilalAudi RS6
PREFFERED SUPPLIER
ook de eerste keuze van bekende Nederlanders
SOCIAL WALL
La Crime
@lacrime_officielle
Memphis Depay
@memphisdepay
Rarko
@rarko10
Lirical
@liricaloffical
Open WhatsApp chat!
Stuur een appje voor direct contact!
Hey 👋
Kunnen we je helpen?