JB AUTOVERHUUR DIRECT CONTACT -JB Autoverhuur- OVER ONS
ONZE BELOFTE
een exclusieve auto voor een speciale dag
Speciale dagen zijn niet beperkt tot alleen een bruiloft. Denk bijvoorbeeld ook aan een clipshoot, evenement, een vrijgezellenfeest of een speciaal uitje; zoals een gala. Tijdens dit soort gelegenheden maakt een mooie luxe auto de dag (of avond) net wat specialer. Zo’n speciale auto huren is natuurlijk mogelijk.

Maar…

Bij het huren van zo’n mooie bolide zitten er -bij veel aanbieders- heel wat haken en ogen aan. Bovendien is het dan nog de vraag hoe het zit met de service.

GEMAK EN SERVICE
dat is waar dit concept om draait
SNEL EN SIMPEL
Een auto huren? Regel het via Whatsapp of een telefoontje.
TRANSPARANT
Duidelijke uitleg vooraf, zowel het tarief als de voorwaarden.
FLEXIBEL
Een uurtje later? Geen probleem. Ook dit wordt vooraf besproken.
ONZE DIENSTEN
CAR WRAPPING
Als we het hebben over luxe, dan is exclusiviteit hier onlosmakelijk aan verbonden. Wij maken binnen onze wrapping service uitsluitend gebruik van topnotch merken vinyl om jouw auto te voorzien van een exclusieve uitstraling. Het hoogwaardige zelfklevende vinyl van 3M zorgt zowel voor een nieuwe look voor uw auto als ook voor een beschermlaag over de auto.
AUTO COATING
Wij zijn gespecialiseerd in auto’s uit het hogere segment. Aan deze auto’s hangt in veel van de gevallen een prijskaartje. Als u veel geld voor een auto heeft betaald, wilt u natuurlijk dat de lak beschermd is en zo lang mogelijk blijft stralen. Om uw lak te beschermen brengen wij coating aan. Dit is de beste manier om uw auto te beschermen tegen krassen.
VELGEN REPARATIE
Het kan iedereen gebeuren. U raakt met uw velgen een stoeprand. De velgen zijn een van de eye catchers van de auto, dus wij snappen als geen ander dat schade op de velg afbreuk doet aan de auto. Geen paniek. In een handomdraai zorgen wij ervoor dat uw velg weer als nieuw is.
JB AUTOVERHUUR
customer excellence
U zult ons niet horen zeggen dat u bij ons goedkoop een auto kunt huren. Goedkoop is vaak namelijk duurkoop. Wat wij wel zeggen? Onze prijzen zijn scherp! Wij verhuren een vloot aan exclusieve auto’s zoals een Audi R8, Mercedes 190SL, Hummer H2, Limousine en nog vele andere prachtige auto’s. Bekijk een hier een overzicht van onze auto’s of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze contactpagina.
QUOTES
★★★★★

Ik heb de dag van mijn leven beleefd in de C63 S AMG. Dit is mijn droomauto en ik heb even mogen proeven aan mijn droom. De uitvoering in chrome zwart heb ik nog niet eerder gezien. En de mensen op straat ook niet, want zij keken allemaal om toen ik voorbij reed. Dat geeft een kick. Ik ben verliefd!

IliasMercedes-Benz C63 S AMG
★★★★★

Ik heb het geluk gehad dat ik als allereerste huurder de A45 S AMG mocht huren. Dit model uit 2020 zie je nog niet veel op de wegen rijden. En ik kan je vertellen het is een beest die bijna niet te temmen is. Maar laat ik ook de service niet vergeten te benoemen. Ik heb een top week gehad!

RicardoMercedes-Benz A45 S AMG
★★★★★

Laat ik beginnen met de service. Dit maak je niet veel meer mee. Alles is op en top geregeld. Zelfs toen ik hulp nodig had, hebben deze mannen mij uit de brand geholpen. Als getuigen van mijn beste vriend kon ik hem op zijn huwelijksdag verrassen met zijn lievelingsauto! Dankbaar is het juiste woord.

BilalAudi RS6
Open WhatsApp chat!
Stuur een appje voor direct contact!
Hey 👋
Kunnen we je helpen?