MEER OVER COATING DIRECT CONTACT -JB Autoverhuur- CAR COATING SERVICE
CAR COATING
de ultieme bescherming voor uw auto
WAT IS COATING?
Coating is een methode om de lak van uw auto een aanvullende beschermlaag te geven. De coating zelf is een product dat als een laagje ‘bescherming’ over uw lak wordt gezet. Deze laag hard zichzelf uit en vormt daarna als het ware een schild over de lak. Vuil en stof vormen -door coating- geen gevaar (meer) voor de lak van uw auto. Bovendien gaat de coating enkele jaren mee, dus is deze methode ook nog eens duurzaam.
UW LAK BESCHERMEN MET COATING
Coating kent verschillende benamingen, van ‘glascoating’ en ‘keramische coating’, tot ‘nano coating en nano sealant’. In feite blijft het principe hetzelfde; er wordt een laagje over de lak gelegd die viezigheid weert, maar hoe vuiler de auto wordt, hoe meer het beschermingsproduct slijt en dus ook verdwijnt. Wax is in feite ook een soort ‘coating’. Wax slijt alleen erg snel. Om die reden kiezen veel mensen voor coating: het is net wat sterker, blijft langer zitten en beschermt beter.

 

VOORDELEN VAN COATING
alles op een rijtje
GOEDE WEERSTAND
Coating geeft de auto goede bescherming tegen vuil, stof, viezigheid en zelfs kleine krassen. De lak wordt door coating ook bestand tegen lichte krasjes, wat ook aangeeft dat het voordelen biedt ten opzichte van bijvoorbeeld wax.
DUURZAAM, GAAT 1 TOT 3 JAAR MEE
Door uw auto te coaten, hoeft u zich lange tijd geen zorgen te maken over de lak. Houdt u de lak daarnaast nog regelmatig bij, dan kan de coating 1 tot zelfs 3 jaar meegaan.
WEINIG ONDERHOUD
Het mooie van coating is de lage mate van onderhoud die het nodig heeft. Eens in de zoveel tijd een wasbeurt is een optie, maar niet noodzakelijk.
COATING BY JB
HOE WERKT HET?!
Coating wordt middels een microvezel doek aangebracht op de auto. Dit is geen kwestie van simpelweg inwrijven. Er worden speciale aanbrengtechnieken, ook wel ‘patronen’ gebruikt bij het aanbrengen van de coating.
SCHOONMAKEN
Voordat coating wordt aangebracht wordt de auto volledig schoongemaakt. Met bijvoorbeeld een kleibehandeling wordt de complete ondergrond schoongemaakt. Ook polijsten we de auto indien nodig en laten we de auto altijd goed uitdrogen.
AANBRENGEN VAN DE COATING
Pas als de auto volledig schoon en ontvet is, wordt de coating aangebracht. De auto wordt denkbeeldig in stukken geknipt (motorkap, bumpers, deurpanelen) en ieder gedeelte wordt vervolgens uitvoerig behandeld.
CAR COATING
by JB Autoverhuur
UW AUTO LATEN COATEN DOOR JB
Wilt u de lak van uw auto beschermen met coating? Dan helpen wij u graag verder. We hebben ruim 7 jaar ervaring met het coaten van auto’s, vooral in het hoge segment, dus we weten als geen ander wat belangrijk is bij het coaten van (dure) auto’s. Onze service naar u staat voorop, We denken met u mee en geven advies op basis van onze ervaring. Uiteraard neemt u uiteindelijk zelf de beslissing over uw auto. Stuur ons een WhatsApp bericht voor meer informatie of vul het contactformulier in. En woont u in de omgeving Rhoon (Rotterdam)? Rij dan gewoon even langs voor vrijblijvend advies.
QUOTES
★★★★★

Ik heb de dag van mijn leven beleefd in de C63 S AMG. Dit is mijn droomauto en ik heb even mogen proeven aan mijn droom. De uitvoering in chrome zwart heb ik nog niet eerder gezien. En de mensen op straat ook niet, want zij keken allemaal om toen ik voorbij reed. Dat geeft een kick. Ik ben verliefd!

IliasMercedes-Benz C63 S AMG
★★★★★

Ik heb het geluk gehad dat ik als allereerste huurder de A45 S AMG mocht huren. Dit model uit 2020 zie je nog niet veel op de wegen rijden. En ik kan je vertellen het is een beest die bijna niet te temmen is. Maar laat ik ook de service niet vergeten te benoemen. Ik heb een top week gehad!

RicardoMercedes-Benz A45 S AMG
★★★★★

Laat ik beginnen met de service. Dit maak je niet veel meer mee. Alles is op en top geregeld. Zelfs toen ik hulp nodig had, hebben deze mannen mij uit de brand geholpen. Als getuigen van mijn beste vriend kon ik hem op zijn huwelijksdag verrassen met zijn lievelingsauto! Dankbaar is het juiste woord.

BilalAudi RS6
PREFFERED SUPPLIER
ook de eerste keuze van bekende Nederlanders
SOCIAL WALL
La Crime
@lacrime_officielle
Memphis Depay
@memphisdepay
Rarko
@rarko10
Lirical
@liricaloffical
Open WhatsApp chat!
Stuur een appje voor direct contact!
Hey 👋
Kunnen we je helpen?