auto wrap pixabay MEER OVER WRAPPING DIRECT CONTACT -JB Autoverhuur- CAR WRAPPING SERVICE
CAR WRAPPING
wrap it up
WAT IS CAR WRAPPING?
Letterlijk vertaald is car wrapping het ‘inpakken’ van de auto. En in principe gebeurt dit ook op deze manier. Wrappen is een techniek die wordt gebruikt om auto’s een andere look te geven. Vaak wordt dit gedaan voor promotionele uitingen (reclame), maar ook voor styling is wrapping een veelgebruikte optie.
GEEF UW AUTO EEN NIEUWE LOOK
Heeft u een auto die u een nieuwe look wilt geven? Kies dan voor car wrapping! Zo geeft u uw auto een nieuwe stijl waar u nog jaren van kunt genieten. Er zijn veel mogelijkheden als u uw auto wilt laten wrappen. Gaat u voor een carbon look, slangenprint, hoogglans in een nieuwe kleur, of juist een matte look? De mogelijkheden zijn onbeperkt. Laat u dan ook goed adviseren over de opties voor uw auto. Interesse in carwrapping? Stel direct jouw vraag via WhatsApp, of vul het contactformulier in voor een offerte op maat!
VOORDELEN VAN CARWRAPPING
alles op een rijtje
WRAPPING IS RELATIEF SNEL GEDAAN
Als u uw auto een nieuwe look wilt geven, en dus wilt stylen, biedt carwrapping best veel voordelen. Zo kan het relatief snel gedaan worden.
EFFECTIEF - STIJLEN OP MAAT
Ook kunt u hetzelfde resultaat krijgen als het resultaat dat u krijgt door uw auto in een andere kleur te laten spuiten. Dus carwrapping is ook nog eens effectief.
LAGE(RE) KOSTEN
En op de laatste plaats de kosten. Car wrapping is, zeker vergeleken met spuiten en/of andere opties, voordeliger.
CAR WRAPPING BY JB
MAT ZWART TRANSFORMATIE
Onlangs gaven we de Mercedes van één van onze klanten een volledig nieuwe uitstraling. De klant wilde matzwarte wrapping over de gehele auto. In een tijdsbestek van ongeveer twee weken presteerden we het om samen met de klant, de gewenste uitstraling te creëren.
CARBON
JB Autoverhuur werkt samen met verschillende wrapping partners. Hierdoor kunnen wij diverse wrappingmaterialen aanbieden. Carbon is momenteel één van de populairste wrappingmaterialen. Het mooie van carbon is de mooie, strakke, futuristische maar ook luxe look.
SECUUR
Uw auto laten wrappen? Dan is secuur en netjes werken cruciaal. Dit bepaalt in grote mate het eindresultaat van de hele wrap. Het -precies- afwerken van naden, kieren en randen. Maar ook het verwerken van rondingen en bollingen. Door onze ervaring met 50+ auto’s in wrapping weten we waar we het over hebben.
CAR WRAPPING
hoe het werkt
HOE WERKT CAR WRAPPING?
Het wrappen van een auto gebeurt met car wrap folie. Dit kan een glansfolie zijn, maar ook matte, metallic, satijn, deco en carbon varianten zijn mogelijk. Deze folie wordt als het ware als een beschermlaag/sticker over de hele auto gelegd.

Alle randjes, kiertjes, naden en groeven worden netjes afgewerkt, zodat de auto weer als nieuw oogt. Als de auto klaar is dient de nieuwe kleur (als de auto een andere kleur heeft gekregen dan het origineel) gemeld te worden bij de RDW.

Tot slot: afhankelijk van de omstandigheden, zoals weer, steenslag en wasfrequentie, kan een goede carwrap zo’n vijf a zes jaar meegaan.

CAR WRAPPEN BY JB
Overweegt u een carwrap? Neem dan contact op met JB Autoverhuur. We hebben inmiddels tientallen auto’s gewrapt naar volle tevredenheid. We staan bekend om onze service, en dit geldt ook voor onze carwrapping dienst. We denken met u mee en geven advies op basis van onze ervaring. Uiteraard neemt u uiteindelijk zelf de beslissing over uw auto. Stuur ons een WhatsApp bericht voor meer informatie of vul het contactformulier in. En woont u in de omgeving Rhoon (Rotterdam)? Rij dan gewoon even langs voor vrijblijvend advies.
QUOTES
★★★★★

Ik heb de dag van mijn leven beleefd in de C63 S AMG. Dit is mijn droomauto en ik heb even mogen proeven aan mijn droom. De uitvoering in chrome zwart heb ik nog niet eerder gezien. En de mensen op straat ook niet, want zij keken allemaal om toen ik voorbij reed. Dat geeft een kick. Ik ben verliefd!

IliasMercedes-Benz C63 S AMG
★★★★★

Ik heb het geluk gehad dat ik als allereerste huurder de A45 S AMG mocht huren. Dit model uit 2020 zie je nog niet veel op de wegen rijden. En ik kan je vertellen het is een beest die bijna niet te temmen is. Maar laat ik ook de service niet vergeten te benoemen. Ik heb een top week gehad!

RicardoMercedes-Benz A45 S AMG
★★★★★

Laat ik beginnen met de service. Dit maak je niet veel meer mee. Alles is op en top geregeld. Zelfs toen ik hulp nodig had, hebben deze mannen mij uit de brand geholpen. Als getuigen van mijn beste vriend kon ik hem op zijn huwelijksdag verrassen met zijn lievelingsauto! Dankbaar is het juiste woord.

BilalAudi RS6
PREFFERED SUPPLIER
ook de eerste keuze van bekende Nederlanders
SOCIAL WALL
La Crime
@lacrime_officielle
Memphis Depay
@memphisdepay
Rarko
@rarko10
Lirical
@liricaloffical
Open WhatsApp chat!
Stuur een appje voor direct contact!
Hey 👋
Kunnen we je helpen?