JB AUTOVERHUUR DIRECT CONTACT -JB Autoverhuur- SCHRIJF NU GESCHIEDENIS
UW DROOMAUTO
voor elke gelegenheid
Wilt u een luxe auto huren? Dan bent u bij JB Autoverhuur in Rhoon (Rotterdam) aan het juiste adres. De meeste mensen die een auto huren bij JB, doen dit als ze een speciale dag hebben gepland. Heeft binnenkort ook een bijzondere dag gepland, zoals een bruiloft, bachelor party of verjaardag? Of bent u actief in de entertainmentbranche en zoekt u luxe auto’s voor een clipshoot, video of commercial? Ook dan heeft JB een vloot van luxe en exclusieve auto’s uit het hogere segment.
BRUILOFT
Staat er een bruiloft op de planning? Dan mag een luxe trouwauto natuurlijk niet ontbreken. Het aanbod van JB bestaat uitsluitend uit exclusieve merken, zoals Mercedes, Porsche, Land Rover, BMW en Ferrari. Maar ook als uw droomauto zich niet direct in onze vloot bevindt, is de kans groot dat we uw droomauto alsnog kunnen regelen. Door onze flexibele houding en netwerk binnen de branche, weten we toch vaak snel de gewenste auto te leveren. Een auto huren bij het Rotterdamse JB Autoverhuur gaat dus iets verder dan alleen een auto huren. Ook tijdens de bruiloft / trouwerij staan we voor u klaar indien er zich wat voordoet. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten van de auto en de bruiloft natuurlijk.
ONVERGETELIJK
wij bezorgen u de dag van uw leven
CLIPSHOOT/VIDEO
Bent u artiest of werkt u in de entertainmentbranche? Dan is de kans groot dat u één of meer luxe auto’s in clips en/of video’s wilt hebben. En terecht, mooie auto’s geven een video of clip toch wat meer exclusiviteit en sfeer. De auto’s van JB Autoverhuur zijn hier ideaal voor. Denk bijvoorbeeld aan onze AMG-modellen van Mercedes, of aan de RS6 van Audi. Met dit soort auto’s maakt u, zeker als artiest, de blits bij de kijkers en de doelgroep van uw video’s. Dus heeft u een clipshoot en zoekt u hier geschikte auto’s voor? Neem dan contact op met JB Autoverhuur.
ALTIJD GENIETEN
of gewoon zomaar om uzelf te verwennen
VERJAARDAG
Heeft u een speciale dag gepland staan? Dan is een dagje rijden in een exclusieve auto een absolute aanrader. Zeker wanneer er mooi weer op de agenda staat, kunt u contact opnemen met JB Autoverhuur om een exclusieve auto te huren en lekker te touren. Of misschien wilt u snelheid en adrenaline. In dat geval biedt JB snelle sportauto’s die u het avontuur van uw dromen geven. Altijd leuk, bijvoorbeeld op een verjaardag, bachelorparty of als ‘dagje uit’. Dus heeft u een speciale, bijzondere dag op de planning staan? Bekijk dan zeker de autoverhuur mogelijkheden bij JB Autoverhuur.
Open WhatsApp chat!
Stuur een appje voor direct contact!
Hey 👋
Kunnen we je helpen?